Ende nuk është bërë zyrtare sasia e parave që ranë në rrugë, por policia vlerësoi paraprakisht se bëhet fjalë për 600 mijë dollarë.

Policia doli në një deklaratë dukë thënë se të gjithë ata që kanë marrë paratë dhe nuk di t’i kthejnë ato, do të akuzohen për vjedhje

.