Ekipet e policisë së Kosovës dhe ato të FSK-së janë duke nxjerrë nga lumi Lepenc një nga trupat që dyshohet të jetë i njërit nga policët e zhdukur pas aksidentit të së shtunës në rrugën Kaçanik-Hani i Elezit, njofton Klan Kosova.