Artikuj Fetar

I RIU SPANJOL PRANON ISLAMIN SHIKONI REAGIMIN E FAMILJES

Raul Sanchez –   pranoi Islamin dhe pati disa vështirësi Në fillim, i tha familjes së tij për mënyrën e re të jetës. Kjo video tregon se durimi dhe besimi në Zot mund të bëjnë gjëra të paimagjinueshme të ndodhin për ju. Pasi familja e deboi nga shtepia me von gjith familja pranoi islamin .Shikoni videon dhe të lutem ndani me miqtë dhe familjen tuaj. Mund t’i frymëzojë ato. Zoti bekofte.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: