Video

Hamburgeri më i shtrenjtë në botë i cili kushton 2000 $

“Glamburger” quhet hamburgeri me i shtrenjte ne bote, nderkohe qe lajmi per te ka bere xhiron e web-eve.

Perberesit e tij, sipas atyre qe e kane shijuar duket se e justifikojne cmimin, prej 1,770 dollare.

Ate e ofron nje  restorant ne Londer. Ne perberje ka mishin me cilesor, karavidhe, flete ari, shafran indian, shurup shege, havijar dhe veze pate te tymosura.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: