Video

Amrën 10 vjeçe nuk e zë gjumi me barkun bosh (Video)

 

Nuk më zë gjumi, mbulohem me jorgan dhe qaj këto ishin fjalët e para të Amrës 10 vjeçare e cila ka nevojë për bukën e gojës.

Familja e Amrës përballet edhe me sëmundje ku nëna e sajë është e sëmurë nga boshti kurizor.

Kjo familje apelon për ndihmë pasi që qiranë e kanë të paguar vetëm për një muajë dhe rezikojnë të ngelin në qiell të hapur.

Kontaktoni familjen e Amrës në nr 079 261 463

Comments are Closed

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: