Artikuj Fetar, Video

2 lek nuk vlen kjo femër [Ngjarje shumë interesante]

Ngjarja eshte shume interesante dhe e dobishme, e cila ka ndodhur ne kohen e Malik Ibnu Dinarit, nje rast i vecant dhe perplote mesime per muslimanet, ngjarja me femren me te bukur te qytetit, ju ftojm ta degjoni videon e me poshtme nga Hoxhe Elvis Naci.

 

Comments are Closed

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: