Tjera

13 MILIARDË DOLLARË HUMBËN NGA BITCOIN, ETHEREUM, RIPPLE, BITCOIN CASH DHE EOS

Tregu i kriptovalutave pësoi korrigjimin e radhës, ndërsa 13 miliardë dollarë humbën nga Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash dhe EOS.

EOS regjistroi rënien më të madhe përballë dollarit amerikan me 11 për qind brenda natës, kurse Bitcoin, Ethereum dhe Ripple humbën 5 për qind.

Vetura e vjetër sjell rrezik të ri, por ju meritoni më shumë!

Pavarësisht optimizmit nxitur nga investimet në shkallë të gjerë në tregun e kripotvaltave, kjo industri ka performuar dobët duke dështuar të mbajë ritmin e rritjes.
Që nga janari i këtij viti Bitcoin është në rënie të lirë, por sipas ekspertëve ende ka shpresë se Bitcoin do të provojë veten një ditë.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: